Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Parterapi
Original titel
Parterapi
Dansk titel
Parterapi
Medie
Film
Længde i minutter
99 minutter
Længde i meter
2703 meter
Producer
Rene Ezra m.fl.
Instruktør
Kenneth Kainz
Producerende filmselskab
Nordisk Film
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
26. januar 2010
Begrundelse
Filmen har en humoristisk grundstemning, og er fortalt i et roligt tempo. Der er enkelte skænderier mellem forældre og en slåskampsscene mellem to mænd, der dog også rummer morsomme elementer. Desuden ses et hus styrte ned over en mand, han overlever dog, og alt ender godt. Filmen vurderres derfor kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
For Anders og Puk er en drøm gået i opfyldelse. De har endelig fået deres eget hus! Et håndværkertilbud, ganske vist, men man har vel lidt talent for at slå søm i - og ikke mindst en god ven, Bo, som gerne hjælper til. Den lille familie må snart erkende, at de har købt et pilråddent hus, der skal have gennemgribende professionel håndværkerbehandling. Og for at få råd til den, må de leje Bittens kælderværelse ud. En lejer melder sig. Han hedder Ulrik og er parterapeut og kan, ud over at være en kærkommen lejer, hjælpe Anders og Puk med at glatte de ujævnheder ud, der uundgåeligt er opstået i kølvandet på deres forfejlede huskøb. Især Puks problemer er Ulrik meget opsat på at glatte ud
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.