Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Her
Original titel
Her
Dansk titel
Hende
Medie
Film
Længde i minutter
120 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Megan Ellison
Instruktør
Spike Jonze
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2013
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
16. december 2013
Begrundelse
Filmen er fortalt i et roligt tempo med en melankolsk grundstemning. Den præges i høj grad af hovedfigurens triste og alvorsfulde sindstilstand, og der er enkelte scener med gråd, konflikt og psykisk smerte. Nogle scener har også et seksuelt indhold, men dette kommer primært til udtryk på lydsiden. Fx har hovedfiguren i én scene telefonsex med en kvinde, og vi hører kvinden stønne længe og højlydt indtil hun får en voldsom orgasme. På grund af filmens triste og alvorsfulde grundstemning, samt det lejlighedsvise seksuelle indhold, vurderes den at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
I Los Angeles møder vi en forfatter, som lever af at skrive personlige og følelsesladede breve for andre mennesker. Han kæmper samtidigt med sine egne følelser dels for sin ekskone og dels for sin nye kæreste, som i sin egenskab af et computer-operativsystem kun eksisterer som en stemme i den virtuelle verden.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.