Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år One Chance
Original titel
One Chance
Dansk titel
One Chance
Medie
Film
Længde i minutter
104 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Simon Cowell, Harvey Weinstein, Brad Westen
Instruktør
David Frankel
Producerende filmselskab
Weinstein Company
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
GB
Produktionsår
2013
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
20. december 2013
Begrundelse
Filmen er fortalt i et roligt tempo og har en varm grundstemning. Den indeholder dog enkelte lettere dramatiske passager, hvor først en dreng og siden en ung mand bliver forfulgt og mobbet. I en scene ser man blandt andet, hvordan han slår hovedet i en jernstang og ligger på jorden, mens en af hans forfølgere spytter ham i hovedet. I en anden ser man, hvordan nogle voksne mænd kommer op at slås. Og i en tredje ser man, hvordan en mand bliver pludseligt kørt ned på cykel. Selvom scenerne er kortvarige og manden kommer sig, vurderes det alligevel, at de vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
One Chance er den fantastiske historie om, hvordan en håbefuld sanger imod alle odds og alles forventninger kæmper for sin drøm og ender med at slå benene væk under hele verden med sit talent. Der var dog mange sten på vejen til succes for Paul Potts, der blev mobbet det meste af sit liv og altid har skullet kæmpe for anerkendelse. Tingene begyndte så småt at vende for Paul Potts, da han mødte sit livs kærlighed Julie-Ann, der gav ham støtte og modet til at forfølge sin drøm.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.