Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Into the Woods
Original titel
Into the Woods
Dansk titel
Into the Woods
Medie
Film
Længde i minutter
124 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
John DeLuca
Instruktør
Rob Marshall
Producerende filmselskab
Walt Disney Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2014
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
17. marts 2015
Begrundelse
Filmen har en dramatisk, men også humoristisk stemning. Den indeholder en række scener med eventyragtig dramatik i form af en vred kæmpe, en truende heks, en forklædt ulvemand mm. Flere scener omfatter de barske konsekvenser, der især findes i gamle eventyr: en prins blindes, en ulv sprættes op, en tå hugges af. Da disse elementer imidlertid kun omtales eller vises antydningsvis, og da hele filmen foregår i et urealistisk og til tider komisk eventyr/musical-univers, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
En bager og hans kone tager ind i skoven for at finde ingredienser, som kan bryde den forbandelse der er kastet på dem. De skal vende tilbage med: en ko så hvid som mælk, hår så gult som majs, en kappe så rød som blod og en sko af det reneste guld. På rejsen ind i skoven møder de: Askepot, der flygter fra slottet i et par guldsko; Rødhætte på vej til bedstemorens hus forfulgt af ulven; Rapunzel, der holdes indespærret af en heks i et tårn uden døre; og unge Jack på vej til markedet for at sælge sin elskede ko, Milky-White. Alle sammen på hver sin mission for at få et ønske opfyldt.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.