Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år The Little Death
Original titel
The Little Death
Dansk titel
The Little Death
Medie
Film
Længde i minutter
97 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Jamie Hilton, Michael Petroni, Matt Reeder
Instruktør
Josh Lawson
Producerende filmselskab
See Pictures
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S (Filmdistribution)
Nationalitet
Australien
Produktionsår
2014
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
12. maj 2015
Begrundelse
Filmen, der i lange stræk har en absurd, komisk tilgang til seksuelle tabuer, rummer enkelte voldsomme scener med påkørsler og simulerede voldtægtsforsøg. I en scene køres en mand pludseligt og brutalt ned, om end den dog ikke er udpenslet. I en anden scene forsøges en angst kvinde voldtaget af to meget truende mænd. Det viser sig dog hurtigt, at der er tale om en simulation, som er kærligt ment, og scenen forløses positivt med det samme og på komisk vis. Filmen vurderes på den baggrund kun at ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
På en helt almindelig villavej i en forstad til Sydney kommer vi med ind bag de lukkede soveværelsesdøre og ser, hvordan forskellige par tackler knas i sexlivet. Rowena tænder kun på sin mands tårer og Maeve, fortæller kæresten Paul, at hun længe har fantaseret om at blive voldtaget - det skal bare føles helt realistisk, selvom det er planlagt. Phil finder en højst original og ulovlig metode til at genoplive gnisten med sin kone, Maureen. Og naboparret Dan og Evie tager opfordringen fra deres sexterapeut om at udforske rollespillets herligheder til et helt nyt niveau.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.