Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Mustang
Original titel
Mustang
Dansk titel
Mustang
Medie
Film
Længde i minutter
97 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Charles Gillibert
Instruktør
Deniz Gamze Ergüven
Producerende filmselskab
CG Cinéma
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S (Filmdistribution)
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2015
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
19. januar 2016
Begrundelse
Filmen har en dramatisk grundstemning. Den indeholder en række voldsomme scener. Flere scener indeholder antydningsvis vold, seksuelle overgreb og selvmord. Andre scener viser voldsomme skænderier, håndgemæng og trusler. Det vurderes derfor at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Ved en tyrkisk by ved Sortehavets kyst bor fem forældreløse teenagesøstre sammen med to ældre slægtninge. På vej hjem fra sidste skoledag leger og pjatter de med nogle drenge fra byen. Men det som for pigerne er uskyldig teenagesjov tolkes af andre som upassende opførsel. Rygtet spredes hurtigt i den lille by og historien vokser til helt uventede proportioner. Søstrenes frihed indskrænkes mere og mere og deres hjem transformeres til et fængsel. Men oprøret ulmer under overfladen hos de fem frihedselskende søstre, som ikke vil lade sig tryne af gamle normer og regler.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.