Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Monsieur Chocolat
Original titel
Monsieur Chocolat
Dansk titel
Monsieur Chocolat
Medie
Film
Længde i minutter
119 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Eric Altmayer
Instruktør
Roschdy Zem
Producerende filmselskab
Gaumont
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2015
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
16. juni 2016
Begrundelse
Filmen har til at begynde med en rolig og varm grundstemning, men den bliver gradvist mere konfliktfyldt, som fortællingen skrider frem. En af hovedfigurerne ses i flere ydmygende og truende situationer, og flere scener indeholder mishandling og vold. I én scene overfaldes hovedfiguren, han bliver slået, og man ser hans hånd blive smadret til blods. I en anden scene tages hovedfiguren til fange, og man ser ham ligge på maven på et gulv, og hans ryg skrubbes så hårdt, at han kommer til at bløde. Det vurderes på den baggrund, at filmen kan virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Chocolat blev den første sorte cirkusartist i Frankrig, som fik stor succes i slutningen af det 19. århundrede, og sammen med klovnemakkeren Footit blev de kendte i hele Frankring. Uden for scenen var Chocolats eget liv præget af lige så megen drama og fest, som cirkusscenen gav plads.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.