Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år I blodet
Original titel
I blodet
Dansk titel
I blodet
Medie
Film
Længde i minutter
104 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Caroline Schlüter Bingestam
Instruktør
Rasmus Heisterberg
Producerende filmselskab
Profile Pictures
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S (Filmdistribution)
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
1. juli 2016
Begrundelse
Filmen har en dramatisk grundstemning. Den indeholder en række voldsomme scener, hvor hovedfigurer involveres i overfald, slagsmål, destruktive drukture og angstprægede hallucinationer. Desuden indeholder filmen autentiske operationsscener, der i blodige nærbilleder viser sår og indvolde, men dog kun optræder indenfor en udramatisk, lægefaglig ramme. Da hovedfigurer desuden filmen igennem befinder sig i uforløste problemstillinger, gives filmen, under hensyntagen til de yngste i aldersgruppen 11-15 år, en 15-års grænse.
Handling
Simon læser medicin, og sammen med vennerne udlever han 20¿ernes endeløse fest. Druk, musik, sex og cykelture. Men rastløshed og uro ulmer. Drømme brister, forelskelse gør ondt og venskaber sættes på prøve. Mens kammeraterne så småt begynder at tage fremtiden alvorligt, har Simon svært ved at slippe sommerens rus og træffe de valg, der hører voksenlivet til.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.