Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Sausage Party
Original titel
Sausage Party
Dansk titel
Sausage Party
Medie
Film
Længde i minutter
88 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Megan Ellison
Instruktør
Greg Tiernan, Conrad Vernon
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
26. august 2016
Begrundelse
Animationsfilmen har en gennemgående humoristisk tone præget af en stærkt seksualiseret dialog. I en allegorisk form beskrives menneskelige fænomener gennem levendegjorte fødevarer i et varehus. I animationsfilmens tilsyneladende lette form, behandles alvorlige emner som religion, seksuel orientering, narkomani, krige, lemlæstelse, drab og voldtægt. Det seksuelle beskrives i filmens forløb i stadigt mere eksplicitte billeder for at ende i et længerevarende masse-sex-orgie. Imidlertid formildes voldsscenerne af, at de foregår i et urealistisk animeret univers. På samme måde vises de seksuelle handlinger ikke med menneskelige kroppe, men med "levende" madvarer. Det vurderes derfor, at filmen kun kan virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11år.
Handling
Fødevarerne i supermarkedet lever med den tro, at det er lykken at blive købt og taget med ud i det skønne liv 'på den anden side". Men de erfarer efterhånden, at menneskene, som de anser for at være guder, blot dræber dem grusomt og spiser dem. Hvordan kan fødevarerne reagere på denne frygtelige erkendelse?
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.