Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle Pettersson und Findus: Das schöneste weihnachten überhaupt
Original titel
Pettersson und Findus: Das schöneste weihnachten überhaupt
Dansk titel
Peddersen & Findus: Den bedste jul nogensinde
Medie
Film
Længde i minutter
82 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Ali Samadi Ahadi
Producerende filmselskab
Tradewind Pictures
Distributør
SF Studios
Nationalitet
Tyskland
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
9. november 2016
Begrundelse
Filmen har en hyggelig, humoristisk stemning. Den indeholder mild dramatik i form af komiske uheld og kortvarige farefulde situationer. Da al dramatik forløses hurtigt og positivt, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.
Handling
Der er to dage til juleaften, og Peddersen og Findus er sneet inde på deres lille gård. Den lille kat er nervøs for, om det overhovedet bliver jul i år, da de er løbet tør for mad, og det er umuligt at fælde et juletræ i skoven. Peddersen forsikrer dog, at det nok skal blive jul, og at det helt sikkert bliver den bedste jul nogensinde. Heldigvis bliver det snart bedre vejr, og de kan endelig tage i skoven efter et juletræ. Uheldigvis kommer Peddersen galt af sted med foden, og de må gå hjem uden deres træ. Findus kan ikke forstå, hvorfor Peddersen ikke vil tage imod hjælp fra deres naboer, men til sidst får de to bygget noget, der minder om et juletræ, og juleaften kan endelig begynde. Pludselig banker det på døren, og ude foran står deres søde naboer med armene fulde af lækkerier. Nu kan de alle fejre jul sammen alligevel.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.