Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år QEDA
Original titel
QEDA
Dansk titel
QEDA
Medie
Film
Længde i minutter
87 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Birgitte Skov
Instruktør
Max Kestner
Producerende filmselskab
Svenska Filminstitutet, DR, Finnish Film Foundation, SVT, Det Danske Filminstitut, Nordisk Film & TV Fond, Nordisk Film Shortcut, YLE, Creative Europe, Yellow Film & TV, Chimney, Red Rental Ystad, SF Studios Production
Distributør
SF Studios
Nationalitet
Danmark, Finland, Sverige
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
14. november 2016
Begrundelse
Filmen har en ildevarslende og trist grundstemning. Den indeholder nogle dramatiske scener, hvor filmens figurer er i fare. I en scene skydes en mand ihjel, og i en anden scene jages en hovedfigur af personer, der vil dræbe ham. Da filmens dramatiske scener er af kortere varighed og volden ikke er blodigt udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor 11-årsgrænse.
Handling
2095. Verden er hærget af en miljøkatastrofe. Havene er steget, og alt naturligt ferskvand er forsvundet. Efterretnings-chefen Fang Rung har undergået en molekylær deling for at kunne sende sin anden halvdel, under navnet Gordon Thomas, tilbage i tiden til år 2017. Gordon går på jagt efter forskeren Mona Lindkvist, hvis banebrydende forskning gik tabt, før den kunne redde verden. Da Fang Rung mister kontakten med Gordon, ser han ingen anden udvej end at rejse tilbage til 2017 og forsøge at finde sin anden halvdel, før verdens balance lider uoprettelig skade. Fang Rung befinder sig nu i et kapløb med tiden for at redde både sig selv og verden.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.