Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Passengers
Original titel
Passengers
Dansk titel
Passengers
Medie
Film
Længde i minutter
116 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Morten Tyldum
Producerende filmselskab
Columbia Pictures, Sony Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
19. december 2016
Begrundelse
Filmen har en gennemgående truende stemning. I mange scener ses personer som er vrede og fortvivlede. En kvinde slår, sparker og truer en mand med et slagvåben. Der er også mange actionfyldte scener, hvor personerne kæmper for deres liv og er i stor fare p.g.a. af ild og kvælning. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, og da de centrale personer bliver ved med at kæmpe, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Ombord på et rumfartøj - på vej fra én planet fra en anden - vækkes Jim og Aurora af deres dvaletilstand 90 år for tidligt. De kan ikke gå tilbage i dvale, og de prøver at finde ud af, hvad de skal stille op med resten af deres liv, som vil blive tilbragt i rummet. Under vejs forelsker de sig i hinanden, men samtidig eskalerer en række funktionsfejl, så fartøjets eksistens er truet og dermed dem selv og alle de sovende medpassagerer.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.