Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Their Finest
Original titel
Their Finest
Dansk titel
Their Finest Hour
Medie
Film
Længde i minutter
117 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Lone Scherfig
Producerende filmselskab
HanWay Films
Distributør
SF Studios
Nationalitet
Storbritanien
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
14. februar 2017
Begrundelse
Filmen har en rolig og venlig grundstemning. Den indeholder imidlertid enkelte voldsomme eller lettere melankolske scener, hvor man ser bl.a. ser døde mennesker. I én voldsom og lettere uhyggelig scene overrumples en hovedperson af et flyangreb, og efter bombardementet ser man mannequindukker ligge spredt, en arm er separeret fra kroppen, og man ser også en død kvinde, som ligger på jorden. I en anden scene skal en person identificere et lig, og man ser kortvarigt den dødes ansigt, som er voldsomt forbrændt. I en tredje scene omkommer en af filmens hovedpersoner pludseligt på et filmset, og en anden hoveperson berøres dybt. Da de nævnte scener er korte, og da grundstemningen overvejende er rolig og positiv, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Et britisk filmhold forsøger at lave en propagandafilm for at løfte moralen under Anden Verdenskrig, og i løbet af filmens tilblivelse får de to filmskabere, Catrin Cole og Tom Buckley, et nært forhold hinanden.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.