Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år Get Out
Original titel
Get Out
Dansk titel
Get Out
Medie
Film
Længde i minutter
103 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Jordan Peele
Producerende filmselskab
Universal Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
6. marts 2017
Begrundelse
Filmen har en truende og mystisk grundstemning og indeholder en del scener med voldsomt og skræmmende indhold, og der benyttes ofte gyser- og chokeffekter på billede- og lydside. I en scene vågner en hovedfigur op fastspændt til en stol, og det går op for den desperate person, at han skal udsættes for et voldsomt kirurgisk indgreb mod sin vilje. I en anden scene ses, hvordan en person får skåret hovedbunden op med skalpel og kraniet åbnes ved brug af sav. I en tredje scene ses en mand blive skudt i hovedet. Der er desuden en del brutale overfald og kampe, hvor personer slås ned eller spiddes med våben og genstande. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
Chris og Rose er nået til det punkt i deres forhold, hvor Chris skal møde hendes forældre. Kæresteparret besøger Roses forældre på et mystiske gods på landet.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.