Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Dan Dream
Original titel
Dan Dream
Dansk titel
Dan Dream
Medie
Film
Længde i minutter
97 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Jesper Zartov
Instruktør
Jesper Rofelt
Producerende filmselskab
TV2 Danmark, Det Danske Filminstitut, FilmFyn, Nutmeg Movies
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
21. marts 2017
Begrundelse
Filmen har en let og humoristisk grundstemning. Den indeholder enkelte dramatiske scener med småuheld og med konflikter. I én scene er en mand fanget i en bil, som kører ind i en mur, og han kommer ud med rifter og blod i hovedet. I en anden scene kommer en gruppe mennesker op og slås, og hovedpersonerne sidder efterfølgende vrede og blodige i en bil. I en tredje scene køres en mand ned af en mejetærsker. Da de dramatiske scener er korte, forløses humoristisk, og da grundstemningen er let og varm, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
I starten af 1980’erne kaster den entreprenante forretningsmand Thorkild sig over et revolutionerende projekt. Der er ikke mange, der tror på det, men han får samlet et broget team af specialister til at hjælpe sig. Da hele holdet rykker til provinsen for at starte op, begynder problemerne for alvor. For ingen der, er klar til en mand med Thorkilds store armbevægelser. Han trodser alligevel janteloven og sætter alle kræfter ind på at lykkes med sit visionære projekt.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.