Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Ghost in the Shell
Original titel
Ghost in the Shell
Dansk titel
Ghost in the Shell
Medie
Film
Længde i minutter
106 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Rupert Sanders
Producerende filmselskab
Paramount Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
27. marts 2017
Begrundelse
Filmen, der foregår i et futuristisk science fiction-univers, har en dramatisk og actionpræget stemning. Der er mange skud- og kampscener med eksplosioner og drab, samt en voldsom lydside og enkelte chok-effekter. I en scene mister en hovedfigur en af sine få nære, og i en anden scene udsættes en hovedfigur for et medicinsk indgreb mod sin vilje, hvor en nål injiceres i vedkommendes hoved. Da filmen foregår i et tydeligt science fiction-univers, hovedfiguren er handlekraftig og volden generelt ikke er udpenslet, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
I en ikke alt for fjern fremtid får Major nyt liv, da hun er blevet reddet efter en frygtelig ulykke og cyber-forbedret til den perfekte soldat. Hendes mission er at stoppe de cyber-kriminelle. Major kommer sammen med sit team i Section 9 på sporet af cyber-skurken Kuze, der truer sikkerheden i Hanka Corporation.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.