Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år Baby Driver
Original titel
Baby Driver
Dansk titel
Baby Driver
Medie
Film
Længde i minutter
112 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Edgar Wright
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
Storbritanien, USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
4. april 2017
Begrundelse
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning, Der er mange vilde biljagter og skud- og kampscener med eksplosioner og drab, samt en voldsom lydside. I en scene genoplever en hovedfigur sine forældres død i et biluheld. I flere scener trues en hovedfigur med, at hans nærmeste vil blive udsat for vold eller blive slået ihjel. Filmen indeholder mange scener med voldeligt indhold og i enkelte scener er volden udpenslet, f.eks. da en figur får sit hoved kørt over af en bil eller da en person skydes i kropsdele. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.
Handling
Den unge mand Baby tvinges til at køre flugtbilen for bankrøvere! Alt i mens han flygter fra det ene gerningssted til det andet lytter han til musik på sin walkman uden at lade sig forstyrre det mindste af omgivelserne, lige til han en dag møder drømmepigen Deborah, og han beslutter sig for at planlægge en vej ud af det kriminelle miljø.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.