Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Den anden side
Original titel
Den anden side
Dansk titel
Den anden side
Medie
Film
Længde i minutter
93 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Sigrid Jonsson Dyekjær
Instruktør
Pernille Rose Grønkjær
Producerende filmselskab
Det Danske Filminstitut, Scanbox, Danish Documentary Production, tv 2
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
4. april 2017
Begrundelse
Filmen har en rolig grundstemning og et langsomt fortælletempo. Anslaget er dog hektisk og voldsomt, det præges af hurtig klipning, høj pulserende lyd, og man ser blandt andet en bil, som kører galt og eksploderer. Hertil kommer enkelte scener, hvor hovedpersonen bliver forvirret, trist og får det skidt. Da fortællingen ellers er rolig og primært udspiller sig gennem dialog, vurderes det, at filmen kun kan virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Han har netop rundet de 40 år og har længe været et fænomen i dansk underholdning, - navnet er Anders Matthesen. Med samme råhed og ærlighed som vi kender ham fra scenen, bliver vi for første gang inviteret med ind i hans private øjeblikke og situationer. Vi møder en dedikeret kunstner, der konstant arbejder på at forblive original og præstere noget, der er bedre end sidst. Vi møder også en mand, som løber ind i en krise med stress og usikkerhed, der får ham til at overveje om han skal fortsætte karrieren. Filmen er en hæsblæsende fire år lang rejse med Anders Matthesen gennem kaos, succes, tvivl og grin, - en ærlig fortælling om et multitalent.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.