Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Kimi no na wa
Original titel
Kimi no na wa
Dansk titel
Your Name
Medie
Film
Længde i minutter
106 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Shinkai Makoto
Producerende filmselskab
Toho Company Ltd.
Distributør
Camera Film
Nationalitet
Japan
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
12. april 2017
Begrundelse
Filmen foregår i et karikeret animationsunivers og har en varm og humoristisk grundstemning, men indeholder dog også en række dramatiske scener, da det går op for en hovedfigur, at en katastrofe truer en hel landsby, og det er op til denne at redde indbyggerne. I en scene oplever en hovedfigur sorg, da det går op for vedkommende, at en af dennes nære tilsyneladende er omkommet i katastrofen. Da filmen foregår i et animeret univers og da handlingen forløses positivt, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Filmen handler om Mitsuha og Taki, som krydser spor samtidig med at en stor komet nærmer sig Japan. Mitsuha bor på landet, men længes efter byen. Taki studerer i Tokyo og drømmer om landet. De har aldrig mødt hinanden, men i deres drømme bytter de krop og bevæger sig ind i et parallel-univers, hvor de kommunikerer med hinanden via deres smartphones.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.