Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år Alien: Covenant
Original titel
Alien: Covenant
Dansk titel
Alien: Covenant
Medie
Film
Længde i minutter
122 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Ridley Scott
Producerende filmselskab
20th Century Fox
Distributør
SF Studios
Nationalitet
Australien, Canada, Storbritanien, New Zealand, USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
8. maj 2017
Begrundelse
Filmen har en dramatisk og truende grundstemning og indeholder mange intense scener med voldsomt og skræmmende indhold, hvori personer inficeres eller angribes af meget aggressive, monsterlignende rumvæsner. I en scene kan de øvrige personer blot se på i desperation, mens en anden figur flænses indefra af en fremmed livsform. Der er desuden utallige scener, hvor desperate personer må kæmpe mod de aggressive og brutale rumvæsner. Mange scener er meget blodige og eksplicitte i fremstillingen af volden. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
Besætningen på rumskibet Covenant er på vej til en afsidesliggende planet på den anden side af galaksen, da de opdager, hvad de tror er en uopdaget, beboelig planet. Planeten viser sig dog hurtigt at være et mørkt og farefuldt sted, og alt andet end det paradis de havde forestillet sig. Da de opdager en trussel, der overgår deres mørkets fantasier, bliver de tvunget til et desperat flugtforsøg fra planeten.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.