Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Wonder Woman
Original titel
Wonder Woman
Dansk titel
Wonder Woman
Medie
Film
Længde i minutter
141 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Patty Jenkins
Producerende filmselskab
Warner Bros.
Distributør
SF Studios
Nationalitet
USA
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
18. maj 2017
Begrundelse
Filmen har en gennemgående actionmættet stemning. Der er talrige scener med kampe og krigshandlinger med spyd, pile, sværd, skydevåben, bomber og giftgas, lige som der ses drukning og et stort antal eksplosioner. En del kampe udkæmpes også ved hjælp af magi. I mange af scenerne ses mennesker komme til skade og blive dræbt – herunder enkelte af de centrale figurer. Da de påførte skader imidlertid ikke er skildret udpenslet, da filmen foregår i et superhelte-univers præget af magi, hvor det er let at skelne mellem "de gode" og "de onde", vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Wonder Woman vokser op som prinsesse blandt kvindekrigerne Amazonerne, i et isoleret ø-paradis. En pilot styrter ned på deres strand og fortæller om 1. verdenskrig, som raser i omverden. Hun forlader sit hjem, og tager med piloten for at kæmpe side om side med almindelige mennesker. Hun vil slutte krigen, og dér opdager hun, at hun har overnaturlige kræfter.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.