Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år The Hippopotamus
Original titel
The Hippopotamus
Dansk titel
Kolos på lerfødder
Medie
Film
Længde i minutter
89 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
John Jencks
Producerende filmselskab
Electric Shadow
Distributør
Miracle Film Distribution
Nationalitet
Storbritanien
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
30. maj 2017
Begrundelse
Filmen har en venlig og let grundstemning, men den indeholder enkelte dramatiske scener. I én scene falder en kvinde pludseligt livsløs om, fordi hun får et astmaanfald, og hendes to sønner forsøger at give hende førstehjælp. I en anden scene ser man en pige, der sidder bøjet ned over en drengs skridt, i færd med at give ham et blowjob, men da de afbrydes kommer hun til at bide ham, og man ser ham efterfølgende gå rundt med blodige underbukser. I en tredje dramatisk og voldsom scene løber en dreng væk hjemmefra, og hans familie finder ham efterfølgende ude i haven, under jorden, hvor han ligger og gisper efter vejret, fordi han har været færd med at begrave sig selv levende. Da filmen også indeholder varme og humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Edward Wallace var engang en talentfuld digter, men i dag er talentet blegnet, og han er reduceret til teaterkritiker. Efter at være gået over gevind ved en forestilling bliver han fyret, hvorefter han besøger sin barndomsven under påskud af at skulle holde øje med sin gudsøn, David. Samtidig sker der små mirakler omkring ham, og i bedste Agatha Christie-stil sætter han sig for at undersøge sagen nærmere.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.