Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år It Comes at Night
Original titel
It Comes at Night
Dansk titel
It Comes at Night
Medie
Film
Længde i minutter
92 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Trey Edward Shults
Producerende filmselskab
Animal Kingdom
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
6. juni 2017
Begrundelse
Filmen har en meget urovækkende og uhyggelig grundstemning. Den indeholder mange gyser- og angstprægede scener, hvor hovedpersonerne har voldsomme mareridt eller oplever ukendte trusler og farer. I flere gyserprægede scener drømmer en teenager, at han ser sin syge bedstefar i uhyggelige forvandlinger, og i én scene drømmer han, at han kaster blod op og får bylder på sin krop. I en meget voldsom og blodig scene forsøger to familier at slå hinanden ihjel. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
Paul og hans hustru og deres søn Travis har forskanset sig i et øde hus i skoven. Her har de søgt tilflugt mod den ukendte trussel, der er ved at invadere den omkringliggende verden. Familiens strenge rutiner og regler for at overleve bliver sat på prøve, da en desperat ung familie beder om hjælp. Trods de bedste intentioner koger paranoia og mistro lige under overfladen, mens det skrækindjagende udenfor huset kommer nærmere. Noget dystert og monstrøst vokser inden i Paul i takt med, at han forstår, hvad den ultimative pris er for at beskytte sin familie.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.