Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år La fille de Brest
Original titel
La fille de Brest
Dansk titel
Kvinden fra Brest
Medie
Film
Længde i minutter
128 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Emmanuelle Bercot
Producerende filmselskab
Haut et Court
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
7. juni 2017
Begrundelse
Filmen har en anspændt og spændingspræget grundstemning, og den indeholder mange konfliktfyldte scener med skænderier og frustrationer, og enkelte scener fra et hospital, hvor man ser en blodig operation og obduktion af et lig. I én detaljeret scene ses en død kvinde, hvis krop skæres op, hvorefter hendes indvolde, ribben etc. tages ud af. Da scenen foregår indenfor rolige rammer, og da fortællingen forløses positivt, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Irène Frachon er læge og ansat på Universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager at en populær slankepille indeholder et stof, der forårsager hjertestop. Irènes tese om en sammenhæng mellem pillerne og flere dødstilfælde møder massiv mistro fra sundhedsmyndighederne og den profithungrende medicinalindustri, og hun må kæmpe både fagligt og personligt for at få sandheden frem.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.