Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle NABOspionen
Original titel
NABOspionen
Dansk titel
NABOspionen
Medie
Film
Længde i minutter
77 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Mette Valbjørn Skøtt, Fie Ørnsø
Instruktør
Karla Von Bengtson
Producerende filmselskab
Svenska Filminstitutet, Det Danske Filminstitut, New Danish Screen, Copenhagen Bombay Rights 1 ApS, CB Sweden AB
Distributør
Copenhagen Bombay
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
15. juni 2017
Begrundelse
Filmen er præget af en dagligdagsdialog med en underliggende humor. Den indeholder nogle scener med en del action og lettere spænding bl.a. understøttet af musikken. Der er en række sort/hvide sekvenser med fantasier om overvågning og forfølgelser. Navnlig i en mareridtsagtig forfølgelse hen mod filmens slutning, er spændingen understreget. Handlingen udspiller sig imidlertid i et animeret univers, hvor ingen af personerne kommer alvorligt til skade, og hvor anspændte begivenheder hurtigt forløses. Det vurderes derfor, at filmen ikke indeholder elementer, som vil kunne virke skræmmende på børn.
Handling
AC, Agathe Christine er 10 år. Hun vil gerne være privat detektiv og indretter sit eget kontor, i familiens pulterkammer. Hun er ligeglad med, at alle synes hun er underlig, det passer godt med hendes profil, som den ensomme detektiv. Men så en dag støder hun på en jævnaldrende dreng i den lokale kiosk. Han hedder Vincent og han er smuk og mystisk. En enspænder. Præcis som hun. AC mærker et sug i maven og tager det som et varsel. Der er noget mystisk ved den dreng. Hun skrotter al anden efterforskning og sætter kræfterne ind i overvågningen af Vincent
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.