Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Rough Night
Original titel
Rough Night
Dansk titel
Girls Night Out
Medie
Film
Længde i minutter
101 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Lucia Aniello
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
29. juni 2017
Begrundelse
Filmen har en gennemgående animeret stemning med en humoristisk undertone. Den har en del scener med voldsomt indhold. En person kaster op, og falder hårdt på en scene. En person på vandscooter rammer kysten og slynges voldsomt ind på stranden. En bil braser ind i et hus og rammer en person. En gruppe bevæbnede personer truer andre og bliver efter et slagsmål selv ramt af skud. En mand nikkes en skalle, så han besvimer, mens en anden væltes omkuld og slår hovedet, så han bløder og dør. Liget slæbes omkring i flere scener. Filmen har desuden mange scener præget af dialog om sex og brug af stoffer. I én scene ses en kvinde få oralsex. Da det voldsomme og det seksuelle imidlertid ikke er udpenslet, og da det indgår i en humoristisk fremstilling, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.
Handling
Fem tidligere college-veninder mødes efter 10 år til den enes polterabend. Under festlighederne vælter de en mandlig stripper omkuld, så han dør. Forvirringen med at finde ud af, hvad de stiller op med den døde, bringe dem endnu tættere sammen.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.