Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år En fremmed flytter ind
Original titel
En fremmed flytter ind
Dansk titel
En fremmed flytter ind
Medie
Film
Længde i minutter
100 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Helle Faber
Instruktør
Nicole N. Horanyi
Producerende filmselskab
Det Danske Filminstitut, Made in Copenhagen
Distributør
Made in Copenhagen ApS
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
4. juli 2017
Begrundelse
Filmen har grundlæggende en rolig fortælling. Der indgår enkelte klip og scener, som kan virke skræmmende på de yngste. I en scene ses billeder af en mand, der tilsyneladende ligger bevidstløs på et hospital med slanger i kroppen. I en anden scene viser en figur tegn på at være alvorligt syg. I en tredje scene forskrækkes en kvinde af en mand, der ligger på et tag. Da scenerne imidlertid fremstår udramatiske, vurderes det, at kun børn under 7 år vil kunne blive skræmt.
Handling
<p>Amanda bor alene med sin datter i Hvidovre, men en dag støder hun på Casper på Facebook. Tre måneder senere siger hun ja til en date, og her bliver Amanda smaskforelsket i den sjove og omsorgsfulde Casper, som også selv har en datter. Casper afslører, at han er arving til en af Danmarks rigeste familier, men også at det er en arv, han helst er foruden. Derfor virker det ikke så underligt, at det er ham, der ender med at rykke ind hos Amanda i hendes lille lejlighed. Men det er ikke kun Casper, der flytter ind. Det samme gør et stort persongalleri af intrigante familiemedlemmer og dramatiske venner, som via Facebook fletter sig ind i Amandas liv – indtil den dag, telefonen ringer … </p><p>Filmen tager udgangspunkt i virkelige hændelser og bygger på podcasten "I Et Forhold Med …" af Third Ear. De centrale medvirkende er virkelige personer, som spiller sig selv, mens Casper spilles af Esben Dalgaard.</p>
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.