Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år The Son of Bigfoot
Original titel
The Son of Bigfoot
Dansk titel
Bigfoot Junior
Medie
Film
Længde i minutter
91 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Jeremy Degruson, Ben Stassen
Producerende filmselskab
Studio Canal
Distributør
SF Studios
Nationalitet
Belgien, Frankrig
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
6. juli 2017
Begrundelse
Filmen har en gennemgående actionfyldt stemning med en humoristisk undertone. Der er dog også scener med voldsomt indhold: Flere gange følger vi hæsblæsende forfølgelser. Hovedpersonen bliver mobbet af en gruppe jævnaldrende. En mand ses med ild i håret. Personer trues med skydevåben. En bjørn rejser sig brølende og truer. To gange ses en person falde fra stor højde, og en tid tror vi, at han er død. En person ses spærret inde i en bil fanget i en skovbrand. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, da filmens hovedperson er handlekraftig, og da handlingen udspiller sig i et animeret univers, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Den 13-årige Adam er lidt af en særling, og han ønsker brændende at løse mysteriet om sin fars forsvinden. Han kaster sig derfor ud i en vild rejse og opdager, at hans far er ingen ringere end den legendariske Bigfoot. Faren har gemt sig i skovene i årevis for at beskytte sig selv og familien mod HairCo. - et ondt selskab, som vil eksperimentere med Bigfoots særlige DNA. Adam finder ud af, at han også har farens særlige superkræfter, men HairCo. er i hælene på dem, så Adam og Bigfoot får knap tid til at lære hinanden at kende, før de befinder sig i fare igen.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.