Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Valerian and the City of a Thousand Planets
Original titel
Valerian and the City of a Thousand Planets
Dansk titel
Valerian and the City of a Thousand Planets
Medie
Film
Længde i minutter
137 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Luc Besson
Producerende filmselskab
EuropaCorp, Mis. Label
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
20. juli 2017
Begrundelse
Filmen har en spændingspræget grundstemning, og den indeholder mange dramatiske scener med kampe, skyderier og forfølgelser. I én scene angribes befolkningen på en fjern planet, og man ser hvordan en familie går i panik, da de ikke får en vigtig person med sig i flugten. I en anden langvarig og dramatisk scene jages hovedfigurerne af et stort, aggressivt monster med spidse tænder, og i en tredje scene angribes hovedepersonerne pludseligt, og man ser dem ligge livløse i nogle pubber.Da filmen også indeholder lange rolige passager, humor og positive forløsninger, vurderes det, at den kun kan virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11, og den får derfor en 11års-grænse.
Handling
I det uendelige rum svæver den kunstig planet Alpha - en rumstation der er vokset gennem århundreder. Her mødes repræsentanter for universets mange forskellige skabninger i et miljø, som passer til dem hver især. Rumagenterne Valerian og Laureline ankommer som livvagter for Jordens repræsentant Arun Filitt, men opdager hurtigt, at der under de diplomatiske høfligheder skjuler der sig en helt anden mission, som er langt mere dødbringende end den officielle.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.