Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år The Dark Tower
Original titel
The Dark Tower
Dansk titel
Det mørke tårn
Medie
Film
Længde i minutter
95 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Nikolaj Arcel
Producerende filmselskab
Sony Pictures, Media Rights Capital
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
20. juli 2017
Begrundelse
Filmen har en dramatisk og spændingspræget grundstemning, og den indeholder flere scener med uhyggelige forvandlinger, drab og forfølgelser. I én scene jages en hovedperson af et alienlignende monster i en mørk skov, og i en anden scene over falder en flok mennesker, med et uhyggeligt udseende, en landsby, og mange bliver dræbt. Da hovedpersonerne er handlekraftige, da man ikke ser udpenslede voldsdetaljer, og da filmen også indeholder positiv forløsning, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Den sidste ridderkriger, Roland Deschain, er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O'Dim, også kendt som Den Sorte Ridder. Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Walter.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.