Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år Noces
Original titel
Noces
Dansk titel
Brylluppet
Medie
Film
Længde i minutter
98 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Stephan Streker
Producerende filmselskab
41Shadows
Distributør
41Shadows
Nationalitet
Belgien, Frankrig, Luxembourg, Pakistan
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
10. august 2017
Begrundelse
Filmen har en gennemgående alvorlig stemning. Den er generelt roligt fortalt, men har enkelte scener præget af stærke psykologiske spændinger: Voksne mennesker ser alvorlige ud eller græder. En kvinde kysses mod sin vilje. En kvinde kaster op. En far griber fat i sin datter med stoppes af tililende. To gange ser vi starten på en abort på hospitalet. Et menneske slår et andet ihjel. Da det fysiske drama imidlertid i ingen af tilfældene er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
En 18-årig pige bor med sin pakistanske familie i Europa. Hun har et tæt forhold til familien, men det kommer på prøve, da forældrene forlanger, at hun følger pakistanske traditioner og indgår i et arrangeret ægteskab. Som en moderne pige i Europa er hun splittet imellem familiens traditioner og hendes vestlige livsstil. Konflikten synes uløselig.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.