Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Borg vs McEnroe
Original titel
Borg vs McEnroe
Dansk titel
Borg
Medie
Film
Længde i minutter
107 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Jon Nohrstedt, Fredrik Wikström Nicastro
Instruktør
Janus Metz
Producerende filmselskab
Svenska Filminstitutet, DR, Finnish Film Foundation, SVT, Det Danske Filminstitut, Film i Väst, Nordisk Film, Nordisk Film & TV Fond, Sirena Film, YLE, Creative Europe, State Cinematography Fund (Tjekkiet), Yellow Film & TV, SF Studios, SF Studios Production
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S
Nationalitet
Danmark, Finland, Sverige
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
5. september 2017
Begrundelse
Filmen har en konfliktfyldt grundstemning, og den indeholder mange let dramatiske scener, hvor hovedpersonerne er vrede, frustrerede eller aggressive. I flere scener ses en tennisspiller, som råber og kaster med ting, og i én scene bliver en voksen mand vred på en dreng. Da ingen mennesker kommer til skade, og da filmen generelt fortælles i et roligt tempo, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
I 1980 skal rivalerne Björn Borg og John McEnroe spille Wimbledon-finale. Borg skal forsøge at forsvare sin titel for 5. år i træk, mens McEnroe har både publikum og temperament i mod sig.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.