Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år Mother!
Original titel
Mother!
Dansk titel
Mother!
Medie
Film
Længde i minutter
115 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Darren Aronofsky
Producerende filmselskab
Universal Pictures, Paramount Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
14. september 2017
Begrundelse
Filmen har en mareridtsagtig stemning, som udvikler sig fra det klaustrofobiske til det kaotiske. Der er mange scener med utryghed, angst, chok og gysereffekter. På samme måde er der mange scener med blod og vold: Dryppende blod opløser vægge og gulv. To personers slagsmål ender med, at den ene såres dødeligt. Liggende personer henrettes med pistolskud. En person skydes i hovedet og styrter om. Et menneske forkuller. En person rives i stykker og spises af mennesker. En person stikker hånden ind i brystet på en anden. Flere gange ses mennesker omspændt af flammer. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
Mor og Ham lever en idyllisk tilværelse i deres isoleret beliggende hus. Hun har fuldstændig givet sig hen til rollen som muse for hans digterkunst, elsker alt, hvad han skriver, og lader alt i deres liv dreje sig om hans arbejde. Men en dag banker fremmede på deres dør og træder ind i mors og Hams liv. Pludselig ser mor sin tilværelse styrte i grus og må revurdere sin oplevelse af deres liv.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.