Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år Happy Death Day
Original titel
Happy Death Day
Dansk titel
Happy Death Day
Medie
Film
Længde i minutter
96 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Christopher Landon
Producerende filmselskab
Universal Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
21. september 2017
Begrundelse
Filmen har en gennemgående utryg og gyseragtig stemning. Der er talrige uhyggelige scener med nervepirrende venten efterfulgt af chokeffekter og blodig vold. Ud over talrige kniv- og skuddrab, ses personer dø ved at blive ramt af en bil, falde ned fra en bygning, eksplodere og hænger sig selv. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
En collegestuderende ung kvinde vågner om morgenen på sin fødselsdag i sengen hos en ukendt fyr, og dagen ender med, at hun bliver brutalt myrdet af en ukendt maskeret person. Det virkelig mærkelige er, at hun straks efter mordet vågner op og må gennemleve den samme dag igen og igen. Efterhånden opbygger hun en bevidsthed om denne dag, så hun begynder at reagere anderledes på begivenhederne. Hun bliver myrdet hver gang, men ikke altid på samme måde. For at slippe ud af dette vanvittigt dødsdags-loop, vil hun afsløre sin morders identitet.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.