Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Patti Cake$
Original titel
Patti Cake$
Dansk titel
Patti Cake$
Medie
Film
Længde i minutter
109 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Geremy Jasper
Producerende filmselskab
RT Features
Distributør
Angel Scandinavia
Nationalitet
Danmark, USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
26. september 2017
Begrundelse
Filmen har en let dramatisk grundstemning. Den indeholder flere voldsomme musikscener med høj lyd og dramatisk optræden, og i én scene provokerer to unge mennesker hinanden, og den ene nikker den anden en skalle. I en anden scene ses hovedpersonen lettere oprevet, da et familiemedlem kommer på hospitalet, og i flere scener ses mennesker, som er vrede og frustrerede. Da ingen mennesker kommer til skade, og da filmen også indeholder varme og positiv forløsning, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Patricia Dombrowski aka. Patti Cake$ aka. Killa P. er klar til at indtage hiphopscenen og blive en superstjerne på højde med sit store idol O-Z. Men stjernekarrieren kan til tider synes temmelig langt væk, når man er en overvægtig, hvid bartender, fanget i et nedslidt North Jersey-hjem med en stak ubetalte regninger, en rullestolskørende bedstemor og en bitter, fordrukken mor som selskab.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.