Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Original titel
Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Dansk titel
Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Medie
Film
Længde i minutter
78 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Thomas Heinesen, Trine Heidegaard
Instruktør
Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam, Amalie Næsby Fick
Producerende filmselskab
DR, Gyldendal, Nordisk Film Production, Det Danske Filminstitut, A. Film, Level K, Einstein Film, Nordisk Film & TV Fond, Pop Pop Productions, MEDIA Programme of the European Union, Gyldendal Group Agency
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
25. september 2017
Begrundelse
Filmen har en let dramatisk grundstemning, og den indeholder flere scener, hvor hovedfigurerne befinder sig i farefulde og spændingsprægede situationer. I én scene ser man fx en hektisk biljagt, i en anden scene beskydes hovedfigurerne af pirater, og i en tredje scene bliver hovedfigurerne slugt af en stor drage. Da filmen foregår i et animeret og venligt univers, og da de dramatiske scener forløses hurtigt og ofte med humor eller komik, vurderes filmen ikke at kunne virke skræmmende på børn.
Handling
Elefanten Sebastian og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i den hyggelige havneby Solby. Her er alt lykkeligt, indtil byens elskede borgmester, JB, en dag forsvinder. På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra JB, som skriver, at han er strandet på en øde ø. I flasken ligger også et lille frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpestor pære frem! Pæren ombygges til et skib, og i det sejler Sebastian og Mitcho ud på et farligt eventyr med pirater, sødrager og sære spøgelser. Det kræver stort mod, men intet kan stoppe de to venner, der er fast besluttede på at finde den mystiske ø og hente JB hjem.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.