Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år The Foreigner
Original titel
The Foreigner
Dansk titel
The Foreigner
Medie
Film
Længde i minutter
114 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Martin Campbell
Producerende filmselskab
Huayi Brothers Media
Distributør
SF Studios
Nationalitet
Kina, Storbritanien, USA
Produktionsår
2016
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
28. september 2017
Begrundelse
Filmen har en gennemgående spændingsmættet stemning farvet af sorg. Der er talrige actionfyldte scener med vold: Efter en eksplosion ses en mand med blodigt ansigt og med sit dræbte barn i armene. I flere scener optræder eksplosioner som uvarslede chok. Flere personer slås voldsomt på en trappe, et tag og i en lejlighed. Et søm trædes op gennem en fod. En person skyder en anden flere gang i benene. En person dræbes med skud i panden. En kvinde tortureres med slag og likvideres afslutningsvis. Da det voldsomme imidlertid i de fleste tilfælde ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år. Filmen får derfor en 15-årsgrænse.
Handling
En ydmyg, kinesisk restaurantsejers eneste datter bliver myrdet i et terrorangreb i London. Da politiets efterforskning trækker ud, beslutter han sig for selv at få hævn over de nordirske terrorister.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.