Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år Blade Runner 2049
Original titel
Blade Runner 2049
Dansk titel
Blade Runner 2049
Medie
Film
Længde i minutter
163 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Denis Villeneuve
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
Canada, Storbritanien, USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
26. september 2017
Begrundelse
Filmen har en mørk, trist og uhyggelig grundstemning, og den skildrer et dystert og til tider bizart univers, hvor de fleste figurer er følelseskolde. I flere scener ses blodige og brutale drab, fx ser man i én scene en mand blive sparket hårdt på halsen, mens han ligger ned, og efterfølgende ses hans drabsmand stå med et øje i hånden og skylle dette rent for blod. I flere andre scener bliver mennesker myrdet med en kniv, i én blodig scene ser man en mand, som ligger på gulvet og kvæles i sit eget blod, og man ser hans pupiller, som fyldes med blod. I en anden scene får en kvinde skåret sin mave op. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.
Handling
LAPD politiassistent K er klar til at opklare en dybtbegravet hemmelighed med potentiale til at efterlade samfundet i totalt opløst kaos. Ks opdagelse fører ham frem til beslutningen om at finde Rick Deckard, til trods for at han har været savnet de sidste 30 år.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.