Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 15 år The Snowman
Original titel
The Snowman
Dansk titel
Snemanden
Medie
Film
Længde i minutter
125 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Tomas Alfredson
Producerende filmselskab
Universal Pictures
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
Storbritanien, Sverige, USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
4. oktober 2017
Begrundelse
Filmen har en dramatisk og ofte meget spændingspræget grundstemning. Den indeholder flere voldsomme, blodige og uhyggelige scener med personer, der overfaldes, dræbes og parteres. I en scene er et desperat barn vidne til, at hans mor drukner i en bil for øjnene af ham. I en anden og blodigt udpenslet scene ses en person få skudt hele hovedet af. I en tredje scene trues en person med at få skåret hovedet af med en sav for øjnene af sit barn. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
Vinterens første sne er faldet og Harry Hole, vicekommissær ved drabsafdelingen, efterforsker en sag om en forsvunden kvinde, som får ham til at frygte, at en seriemorder er aktiv igen. Med hjælp fra en yderst begavet politiaspirant begynder han at forbinde en række gamle, uopklarede sager med den nye i forsøget på at komme den bestialske morder i forkøbet inden næste snefald.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.