Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Coco
Original titel
Coco
Dansk titel
Coco
Medie
Film
Længde i minutter
105 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Lee Unkrich
Producerende filmselskab
Pixar Animation Studios
Distributør
The Walt Disney Company Nordic
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
14. november 2017
Begrundelse
Filmen har en varm og venlig grundstemning, men indeholder enkelte scener med let uhygge og mild dramatik. I én lettere uhyggelig scene skræmmes en hovedperson pludselig af genfærd og skeletter på en kirkegård, og store dele af fortællingen foregår efterfølgende i de dødes verden, hvor hovedpersonen må kæmpe for at vende tilbage til livet. Da fortællingen er varm, forløses positivt, og da filmen er animeret, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.
Handling
Den 12-årige Miguel drømmer om at blive en berømt musiker som hans store idol Ernesto de la Cruz. I et desperat forsøg på at bevise sit talent, stjæler Miguel den afdøde Ernestos guitar, og finder pludselig sig selv i de dødes land. Undervejs møder han den charmerende charlatan Hector og sammen tager de på et fantastisk eventyr for at løse den sande historie om Miguels familiehistorie.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.