Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Paddington 2
Original titel
Paddington 2
Dansk titel
Paddington 2
Medie
Film
Længde i minutter
104 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Paul King
Producerende filmselskab
Studio Canal
Distributør
SF Studios
Nationalitet
Frankrig, Storbritanien, USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
21. november 2017
Begrundelse
Filmen har en varm og humoristisk grundstemning, men indeholder enkelte let dramatiske og spændingsprægede scener med forfølgelser og fare. I én let dramatisk scene følger hovedfiguren efter en skummel person om aftenen, men bliver selv fanget af politiet og sat i fængsel. I en anden dramatisk og langvarig scene truer og jagter en forbryder hovedfigurerne, og en af dem tages til fange, forulykker i et afsporet tog og er ved at drukne. Da filmen er delvist animeret, forløses positivt og indeholder varme og humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.
Handling
Bjørnen Paddington bor lykkeligt sammen med familien Brown og er et populært medlem af det lokale samfund. Paddington er begyndt at arbejde på at købe den perfekte gave til sin tante Lucy på hendes 100 års fødselsdag. Men gaven bliver stjålet og den mystiske hændelse skal nu opklares.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.