Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Ferdinand
Original titel
Ferdinand
Dansk titel
Ferdinand
Medie
Film
Længde i minutter
108 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Carlos Saldanha
Producerende filmselskab
20th Century Fox, Fox
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
5. december 2017
Begrundelse
Filmens stemning svinger mellem det stilfærdige og det dramatiske. I en række scener beskrives de centrale figurers følelser med megen indlevelse – bl. a. sorg over tab af nære relationer. Imidlertid klarer hovedkarakteren mange svære situationer overbevisende og i et stærkt sammenhold med andre. På samme måde virker det formildende på seernes oplevelse af de tunge følelser, at handlingen udspiller sig i et animeret univers og serveres med megen humor. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
'Ferdinand' handler om den fredelige tyr Ferdinand. I stedet for at kæmpe mod de andre brovtende tyre, vil han meget hellere sidde og sniffe til velduftende blomster. Som tiden går vokser Ferdinand sig stor og stærk, men hans temperament forbliver blidt som et lams. En dag kommer der fem mænd, der vil finde den største, hurtigste og vredeste tyr til tyrefægtning i Madrid. Ved en fejl bliver fredelige Ferdinand udvalgt, og han transporteres til byen med høje forventninger til hans evner.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.