Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år The Nut Job 2: Nutty by Nature
Original titel
The Nut Job 2: Nutty by Nature
Dansk titel
Det store nøddekup 2
Medie
Film
Længde i minutter
91 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Cal Brunker
Producerende filmselskab
ToonBox Entertainment
Distributør
Angel Scandinavia
Nationalitet
Canada, Korea (Syd)
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
19. december 2017
Begrundelse
Filmen har en dramatisk og actionfyldt grundstemning og et højt fortælletempo. Den indeholder talrige hektiske scener med eksplosioner, biljagt forfølgelser og med en truende og afstumpet mand og en ondskabsfuld pige, som vil ødelægge livet for hovedfigurerne. I flere voldsomme scener raserer nogle store bulldozere i en park, og i én scene skræmmes to hovedfigurer af en uhyggelig dukke, som taber det ene øje. I en anden scene ser man et voldsomt stormvejr i en park, hvor to små dyr kæmper for deres liv, mens træerne vælter omkring dem. I en tredje scene kommer en hovedfigur til skade, og i længere tid er det uvist, om han er død. I en fjerde dramatisk scene tages hovedfigurerne til fange i en hektisk forlystelsespark. Da filmen er animeret, og da fortællingen forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.
Handling
Egernet Vilfred, musen Makker og resten af deres venner står over for den udfordring, at byens borgmester planlægger at ødelægge deres elskede park, fordi han vil bygge en forlystelsespark. Vennerne må derfor kæmpe for deres hjem.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.