Tilbage til seneste vurderinger
Tilladt for børn over 11 år I, Tonya
Original titel
I, Tonya
Dansk titel
I, Tonya
Medie
Film
Længde i minutter
119 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Ikke angivet
Instruktør
Craig Gillespie
Producerende filmselskab
Nordisk Film, Sierra Affinity
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2017
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
9. januar 2018
Begrundelse
Filmen har en dramatisk grundstemning, og den indeholder mange scener med vold og mishandling. Man ser fx man en pige, som bliver slået og mishandlet af sin mor, og i flere scener ser man en mand og en kvinde, som er voldelige overfor hinanden i deres ægteskab. I én ubehagelig scene har en mor og en datter et voldsomt skænderi, og moren kaster en kniv mod sin datter. I en anden scene truer en mand en kvinde med en pistol, og han kommer til at skyde hende ved et uheld. Da volden ikke udpensles, og da hovedpersonerne generelt forholder sig distanceret, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Den amerikanske skøjteløber Tonya Harding kæmper hårdt for sin karriere, der, ikke mindst på grund af ægtemanden Jeff, går op og ned. Jeff har bl.a. en finger med i spillet, da der ved OL i 1994 bliver brugte voldelige metoder for at vinde over rivalen Nancy Kerrigan.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.