Chris Pinchen

Chris Pinchen dykker ned i den sjove, kreative, anarkistiske brug af digitale medier, og kigger samtidig på de dilemmaer og problematikker, der kan opstå ved brugen af nye teknologier.

Smartphonens udbredelse har skabt en hel generation af gør-det-selv-filmskabere og -redaktører  eller med andre ord: unge der slipper kreativiteten løs på deres mobiler. Men er de i virkeligheden blot slaver af platformene, der bruger deres data til overvågning og profit? Chris Pinchens keynote på konferencen 'Fra nuttede dådyrøjne til fake nudes' udforskede den sjove, kreative, anarkistiske brug af digitale medier og nye teknologier. Han dykkede også ned i de dilemmaer og problemer, de forårsager, og hvad vi kan forvente at der vil ske i den nærmeste fremtid.


Chris Pinchen (UK) står bag The Privacy Agency, hvor han som specialist tilbyder rådgivning og træning inden for emner som teknologi og privacy til organisationer, virksomheder, grupper og enkeltpersoner. Han har særligt fokus på at gøre komplekse emner som overvågning, censur og privatlivsproblematikker tilgængelige og forståelige for det brede publikum.