Dansk IGF - Kom og hør om internettets fremtid

Konferencen ”Dansk Internet Governance Forum” afholdes for femte gang den 26. september 2013. Medierådet er med til at arrangere konferencen.

På Dansk IGF 2013 kan du bl.a. møde Googles Global Director of Public Policy, Nicklas Lundblad og den digitale iværksætter og innovatør Thomas Madsen Mygdal og høre om digitale forretningsmodeller, demokrati, vækst, governance og smarte byer. EU-kommissæren for Europas Digitale Dagsorden, Neelie Kroes, sender en videohilsen. Og Medierådet og Red Barnet har et hold af unge med til at stille spørgsmål ved debatterne. Temaet er internet-drevet innovation.

Konferencedeltagerne får mulighed for at deltage i en af følgende fem interaktive sessioner:

  • Digital innovation – digital revolution: om hvordan vi sikrer vækst og jobskabelse gennem digital forretningsudvikling.
  • Digitalt demokrati: om digitalisering og innovation af valgprocessen samt nye teknologiers og sociale mediers betydning for demokratiet.
  • Global Internet Governance Outlook: om fremtidens udfordringer for styringen af internettet.
  • Smart Cities: om byudvikling med afsæt i datarevolutionen og nye intelligente digitale løsninger.
  • Kulturens digitale forretningsmodeller: om hvordan kulturens forretningsmodeller skrues sammen, så både rettighedshavere og forbrugere tilgodeses.

Det fulde program for konferencen kan ses her.

Ønsket med konferencen er at skabe et debatforum, hvor civilsamfund, forskningsinstitutioner, offentlige myndigheder og virksomheder kan mødes og drøfte internettets udvikling med særligt fokus på danske forhold.

Konferencen arrangeres af Erhvervstyrelsen i samarbejde med Copenhagen Business School, Dansk Energi, Dansk Erhverv, Dansk Internet Forum,Dansk IT, DI ITEK, FN-forbundet, Forbrugerrådet, Intelligent Energi, IT-Universitetet, Medierådet for Børn & Unge, Red Barnet, Share With Care og Teleindustrien.

Konferencen vil finde sted den 26. september 2013 kl. 9.30 til 13.00 med efterfølgende frokost og networking på Copenhagen Business School (ovnhallen) i Porcelænshaven på Frederiksberg.

Deltagelse er gratis og tilmelding kan ske her.