Sikker Internet Dag: Gaming

9. februar 2021

Sikker internet dag 2021

Danske børn elsker at game, fordi det er underholdning, leg, læring og fællesskaber. 92 pct. af danske børn i alderen 1-15 år har prøvet at spille digitale spil og 51 pct. spiller dagligt. Derfor er gaming i fokus på Sikker Internet Dag 2021.

I dag udgiver vi både en ny undersøgelse om spil og aktiviteter til forældre og fagprofessionelle. Se mere i boksen nedenfor.

Konkurrence om unikke T-shirts

Du kan være den heldige vinder af vores Sikker Internet Dag T-shirt, som kommer i et begrænset oplag. T-shirten findes i str. 10-11 år og 12-13 år.

Til private: Medierådet udlodder 10 T-shirts i en konkurrence på Facebook i dag, tirsdag den 9. februar kl. 16.00. Følg os på Facebook.

Til klubber og foreninger: Skriv en mail senest mandag den 22. februar til medieraadsinfo@dfi.dk om, hvorfor I synes, at det er fedt at tilbyde gaming i jeres klub. Blandt alle svarene trækkes der lod om 12 sæt af 10 T-shirts. Husk at skrive klubbens navn og adresse samt hvilke størrelse T-shirts, I ønsker.


Sikker Internet Dag 2021 arrangeres i samarbejde mellem Medierådet, Red Barnet og Center for Digital Pædagogik. Webinaret er tilrettelagt sammen med HYDR esport.

Tak for sparring og inputs fra Ungdomsringen, MOtivaTION og klubpædagoger.