Event for 7-14-årige børn og deres forældre

EVENT. I anledning af Sikker Internet Dag slår Biblioteket Frederiksberg dørene op for kulturcrewet fra Skolen på Grundtvigsvej, der inviterer til en hyggelig aften i internettets tegn tirsdag den 7. februar kl. 18-20.00

Kulturcrewet, der består af elever i 4.-5. klasse, har tilrettelagt og er værter for et spændende program, der sætter fokus på forældre som digitale rollemodeller, og hvordan man bygger bro mellem generationer. Aftenen byder bl.a. på en quiz, dilemmascenarier og en top 10-liste over, hvad forældre giver deres børn lov til. Medierådet kommer også på besøg og byder på eksklusiv forpremiere af tre spritnye kampagnefilm med skuespiller Ditte Hansen i rollen som den lidt kluntede mor, der ikke altid er den bedste rollemodel for sin 11-årige søn ’Guldklumpen’! Det bliver nok svært ikke at trække på smilebåndet!

Der er fri entré. Læs mere om arrangementet her.

Adresse:
Platformen
Frederiksberg Hovedbibliotek
Falkoner Plads 3

Er du rigtig digitalt klog?

Quiz_billede

Tag denne quiz og duk velforberedt op til aftenens arrangement. Medierådet og kulturcrewet har i fællesskab udviklet quizzen, som er skabt specielt til forældre! Samarbejdspartnere:

kulturcrew-logo-png_til quiz

LOGO--Biblioteket-Frederiksberg--SORT_quiz