Flere Rødder søges!

Der er mange debatter, der skal tages og mange organisationer, der skal snakkes med. Derfor søger Medierådet flere unge til vores ungepanel 'Medierødderne'.

Medierødderne er Medierådets ungepanel. Rødderne sætter spot på den gode brug af digitale medier og blander sig i debatten om internettets fremtid. Emnet er både super relevant, højaktuelt og meget populært. Det betyder at Medierødderne har masser at lave og hele tiden får nye tilbud om at deltage i debatter, tage med på rejser, give deres besyv med når EU gerne vil vide hvad de unge mener og samtidig holde sig opdateret på alt det nye der sker. Derfor søger Medierådet flere unge mellem 12-17 år til vores ungepanel.

Som Medierod skal man have mod på at sige sin mening, kunne tage debatten op med folk fra både google og facebook, have tid til at mødes ca. hver 2. måned og i det hele taget have lyst til at lære en masse andre unge at kende.

Kender du nogen unge, der kunne tænke sig at være med, er du lærer og synes det ville være interessant for dine elever eller er du selv ung og har lyst til at blande dig, så send et par linjer til camillaw@dfi.dk

Læs mere om Medierødderne på deres egen blog www.medierod.wordpress.com/about/.

Besøg Røddernes blog

Roddernes-blog_210Røddernes film om facebook