Nordic Game Day har fået vokseværk

SPIL. Er du også vild med spil? Så tøv ikke med at tilmelde dit biblioteket eller organisation til Nordic Game Day 2017. Vi spiller fra d. 30 oktober til d. 5 november.

Nordic Game Week er ikke alene en fejring af spil i alle afskygninger, det er en lejlighed til at fremhæve de positive elementer i legen med spil. De forrige års deltagere har vist stor opmærksomhed, og har bl.a arrangeret kodeworkshops, LAN-parties, brætspil, konkurrencer og meget mere. Det er kun fantasien som sætter grænsen.

Spil en uge eller en dag

Spil med hele ugen eller afhold en enkelt dag. Der er intet som er for småt til at lege med. Det vigtigste er, at I har mod på at stille skarpt på spil i alle afskygninger.

Registreringen er åben, og det er som altid helt gratis at deltage.

Nordic Game Week organisatorerne stiller merchandise til rådighed for de første 200 tilmeldte. Dertil er der plakater og andet visuelt materiale, som frit kan bruges til at gøre reklamer for jeres begivenhed(er). Den traditionsrige fællesnordiske konkurrence, hvor vi i år dyster om en rejser for 2 personer til CERN i Schweiz, er naturligvis også med på årets program.

Find mange flere informationer på Nordic Game Week eller på Facebook.

Vi håber at se en masse til Nordic Game Week 2017!